divendres, 15 de maig del 2009

Qui som (BMM)
La Biblioteca Marta Mata de Cornellà (BMM) és una biblioteca de proximitat que dóna servei als barris de la zona sud de la ciutat, concretament als barris Centre i Riera. Per la seva situació de centralitat geogràfica i la seva bona comunicació amb transport públic, també estendrà la seva àrea d’influència a altres barris de la ciutat, com ara els de Fatjó-Fontsanta o Almeda.
La Biblioteca Marta Mata està integrada en la Xarxa de Biblioteques de Cornellà (XBC), servei cultural i d’informació municipal gestionat directament per l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, amb conveni amb la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.
La BMM és un equipament modern en un espai de 1.600 m², ampli i lluminós, que disposarà d’un fons de lliure accés de 40.000 documents, tot i que el seu fons inicial d’obertura serà de 20.000 unitats. El fons inclou documents en tots els formats, especialment llibres, però també disposa de CD, DVD i publicacions periòdiques.
La Biblioteca Marta Mata compta amb un equip de set professionals que atén i resol totes les qüestions relacionades amb la informació, la formació i el lleure dels seus usuaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada