divendres, 15 de maig del 2009

L’ equipament està dividit en tres plantes i un altell:
A la planta baixa podreu trobar ordinadors que, a més d’oferir la possibilitat d’utilitzar internet, incorporen el paquet Office per poder gestionar els vostres treballs i documents, imprimir-los o guardar-los. També s’hi troba la sala de diaris i revistes, amb mobiliari adequat per poder gaudir de la lectura amb tranquil·litat i comoditat. Finalment, també hi trobareu novel·la, , guies de viatge i els llibres de fotografia, cinema i música, còmics, CD d’àudio i música, pel·lícules en DVD i jocs i esports.
En aquesta planta es troba el servei de préstec centralitzat, el servei de reprografia i l’accés a la sala polivalent.
La primera planta està dedicada exclusivament als nens i nenes fins a 13 anys. Aquí els infants podran trobar llibres de coneixements per reforçar el seu procés educatiu i d’aprenentatge, revistes infantils, còmics, contes i llibres de lectura per a infants.
Properament també s’oferiran els mateixos serveis que a la BCC, com ara l’hora del conte, el club de lectura i visites guiades a la biblioteca per a les escoles de la ciutat.
La segona planta i l’altell són l’espai idoni per a l’estudi i la lectura. En aquesta sala la biblioteca concentra els llibres de coneixements i el fons de referència. També hi trobareu el servei d’informació general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada